Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η Βόρεια Κορέα ενδεχομένως ετοιμάζεται για νέα πυρηνική δοκιμή

Η Βόρεια Κορέα ενδεχομένως ετοιμάζεται για νέα πυρηνική δοκιμή
 
 
 
Η Βόρεια Κορέα ενδεχομένως να ετοιμάζεται για μία νέα πυρηνική δοκιμή σύντομα ενόψει, μάλιστα, της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα στην περιοχή, σύμφωνα με ...
 
 
 
σημερινή ανακοίνωση της Νότιας Κορέας και με το BBC.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας τον οποίο επικαλείται το BBC, ο στρατός "καταγράφει έντονη δραστηριότητα εντός και στα πέριξ του Πουνγκιέ-ρι, της μονάδας στην οποία η Βόρειος Κορέα έχει πραγματοποιήσει τις τρεις τελευταίες πυρηνικές της δοκιμές.
"Η Βόρεια Κορέα μπορεί ξαφνικά να πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή ή, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, να μας εξαπατήσει με κάτι που μοιάζει με πυρηνική δοκιμή", είπε ο ίδιος.
Στα τέλη Μαρτίου, η Πιονγκγιάνγκ απείλησε ότι θα προχωρήσει σε μία "νέου τύπου" ατομική δοκιμή.
Η Βόρεια Κορέα έχει πραγματοποιήσει τρεις πυρηνικές δοκιμές τα τελευταία οκτώ χρόνια, η πιο πρόσφατη εκ των οποίων τον Φεβρουάριο του 2013.
Κάθε φορά, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αντιδρά με την επιβολή κυρώσεων.

 


http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/435666/i-voreia-korea-endehomenos-etoimazetai-gia-nea-pyriniki-dokimi