Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο -Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα φαινόμενα


Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο -Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα φαινόμενα


Χαλάει ο καιρός το Σάββατο, καθώς οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Στην Αττική,.. σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία οπού τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια οπού θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/152443/%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1