Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ουκρανία: Δυο νεκροί στο Σλαβιάνσκ

Ουκρανία: Δυο νεκροί στο Σλαβιάνσκ
 
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο RT ένοπλη επίθεση έγινε σε σημείο ελέγχου από αγνώστους κοντά στην πόλη Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν...
 
 δυο νεκροί.
Εκπρόσωπος των τοπικών δυνάμεων άμυνας επιβεβαίωσε την είδηση στο πρακτορείο.
«Δυστυχώς υπάρχουν δυο επιβεβαιωμένοι νεκροί» είπε στο RT. «Κάθε βράδυ υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Αυτή τη φορά ύποπτοι, ένοπλοι άνδρες προσπάθησαν να περάσουν και όταν τους πλησίασαν για έλεγχο άνοιξαν πυρ», τόνισε.
Οι αρχές κάνουν έρευνες για να ανακαλυφθεί η ταυτότητα των ενόπλων.
Η ένταση τις τελευταίες μέρες πάντως έχει ανέβει επικίνδυνα στην περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας.
Το ΝΑΤΟ εξέφρασε από την πλευρά του την «ανησυχία» του μετά τις απειλές περί ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, ενώ καταδίκασε την «εμπρηστική ρητορική» της Μόσχας και την κάλεσε να υποστηρίξει την εφαρμογή της συμφωνίας της Γενεύης.
«Είμαι ανήσυχος από τις δηλώσεις Ρώσων που απειλούν την Ουκρανία με μια στρατιωτική επέμβαση», ανέφερε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Συμφώνου, Αλεξάντερ Βέρσμποου.
«Η Ρωσία έχει την ευθύνη να κατευνάσει την κατάσταση περισσότερο, παρά να καταφεύγει σε μια εμπρηστική ρητορική και να διαστρεβλώνει την κατάσταση στην Ουκρανία» προσέθεσε ο ίδιος.
Η Ρωσία διεμήνυσε ότι είναι έτοιμη να επέμβει εάν «τα νόμιμα συμφέροντα της» δεχθούν «επίθεση» στην ανατολική Ουκρανία, μετά την επανέναρξη «μιας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» από το Κίεβο εναντίον των αυτονομιστών.


http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/436605/oykrania-dyo-nekroi-sto-slaviansk