Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας


Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας
 
 
 
Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρωθυπουργός ης Νότιας Κορέας Τσουνγκ Χονγκ-γουόν αναλαμβάνοντας την κυβερνητική ευθύνη για την τραγωδία της 16ης Απριλίου με την βύθιση του πλοίου που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες επιβάτες κυρίως...
 
 
 
 
 νεαροί μαθητές.
«Δεν ήθελα να παραιτηθώ νωρίτερα καθώς η διαχείριση της κατάστασης ήταν η πρώτη προτεραιότητά μου και σκέφτηκα ότι ήταν δική μου ευθύνη να παρέχω βοήθεια. Αλλά αποφάσισα να παραιτηθώ τώρα για να μην επιβαρύνω άλλο την κυβέρνηση » ανέφερε σε μια σύντομη άκρως συναισθηματικά φορτισμένη δήλωσή του.
PARRRRT
Ο Τσουνγκ αποδοκιμάστηκε για τις κυβερνητικές ενέργειες και κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι νερό εναντίον του, όταν επισκέφτηκε τους γονείς των θυμάτων μια ημέρα μετά την καταστροφή.
SUGG
Περισσότεροι από 300 άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς μαθητές και καθηγητές από ένα σχολείο της Σεούλ έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται μετά τη βύθιση του επιβατηγού πλοίου. Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών που επιβεβαιώθηκε έως τώρα είναι 187.
Συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την ώρα της βύθισης του φέρυ
Οι φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε πιθανότατα επιβάτης, επιτείνουν την αίσθηση της τραγωδίας, ενώ οι συγγενείς των αγνοουμένων αμφιταλαντεύονται μεταξύ της απόγνωσης και του θυμού απέναντι στους κακούς χειρισμούς των Αρχών.
AGGGG
Οι έρευνες εντοπισμού των σορών των επιβατών διακόπηκαν προσωρινά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες, καθώς αναμένεται σοβαρή επιδείνωση με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες,  ενώ κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια απαγγέλθηκαν και στα 15 μέλη του πληρώματος.
sewol1
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Γιανγκ Τζοονγκ-Τζιν, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονία από αμέλεια, εγκατάλειψη πλοίου και παραβίαση του ναυτικού δικαίου της χώρας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/437905/paraitithike-o-prothypoyrgos-tis-notias-koreas