Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Άδωνη ξεπλήρωσε το πρώτο στοίχημα που έβαλες, και μετά βάλε νέο με τον Τσίπρα!(Βιντεο)


Στοίχημα για το ποιος θα βγει πρώτο κόμμα ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στη Realnews αναφέρει: «Ή θα παραιτηθώ εγώ, εάν χάσει η ΝΔ, ή θα ...

παραιτηθεί αυτός εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Βέβαια, το δικό του αντίτιμο για το στοίχημα, δεν ισχύει, αφού.......από τα μέσα Νοεμβρίου, έπρεπε να είχε παραιτηθεί, αφού τον Αύγουστο είχε βάλει στοίχημα με συνδικαλιστή γιατρό, ότι δεν θα απολυόταν κανένας γιατρός, και τότε, τον Νοέμβρη, άρχισαν και οι απολύσεις και σε αυτόν τον κλάδο.

Στις 12 Νοεμβρίου γράφαμε: "Τελείωσαν τα ψέματα για τον υπουργό Υγείας, καθώς χθες επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες για 1.200 απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ και, ουσιαστικά, τη διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Απολύσεις, είπε, δεν θα υπάρξουν μόνο στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Στον ΕΟΠΥΥ "έχουμε ένα άλλο πράγμα"... Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΙΣΑ, που προαναγγέλλει "εξέγερση" των γιατρών...(avgi.gr)


Βέβαια, στις 23 Αυγούστου, του παρόντος έτους, ο αξιοθρήνητος Γεωργιάδης, σε συνάντηση με συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας, έκανε show, και προκαλούσε συνδικαλιστή να βάλουν στοίχημα, το οποίο θα κέρδιζε ο υπουργός αν δεν υπήρχε καμία απόλυση γιατρού, ενώ αν έχανε θα προχώραγε σε παραίτηση, όπως βλέπετε στο βίντεο:
Εδώ είναι που κολλάει, ότι τα παντελόνια τα έχουν να τα τιμούν, και όχι απλά να τα φορούν! Βέβαια, δεν περιμένει κανείς, να παραιτηθεί, ο κωλοτούμπας υπουργός...Κάτι θα βρει, να πει!"

 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5538.html