Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Νότια Κορέα: Το πλήρωμα έλαβε εντολή να εγκαταλείψει το πλοίο


Νότια Κορέα: Το πλήρωμα έλαβε εντολή να εγκαταλείψει το πλοίο
 
 
 
 
Μια γυναίκα μέλος του πληρώματος του νοτιοκορεατικού πλοίου που βυθίστηκε την περασμένη εβδομάδα δήλωσε σήμερα ότι η ίδια και οι συνάδελφοί της είχαν "λάβει εντολή" να...
 
 
 
 
 
 
 εγκαταλείψουν το πλοίο που βυθιζόταν.

Το πλοίο Sewol, βάρους περίπου 7.000 τόνων, βυθίστηκε στη διάρκεια ενός ταξιδιού ρουτίνας που πραγματοποιούσε, αναχωρώντας από το λιμάνι του Ιντσεόν, κοντά στη Σεούλ, με προορισμό το νησί Ζεζού, στο νότο. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ανθρώπινο λάθος και τη μηχανική βλάβη.
Το μέλος του πληρώματος που δεν κατονομάζεται μίλησε για λίγο στους δημοσιογράφους την ώρα που είχε εξέλθει από το δικαστήριο και επέστρεφε στο σημείο όπου τελεί υπό κράτηση, φορώντας χειρουργική μάσκα, καπέλο του μπέιζμπολ και σακάκι με κουκούλα.
Τουλάχιστον 300 άνθρωποι, οι περισσότεροι μαθητές και καθηγητές από το ίδιο σχολείο, είναι νεκροί ή φέρονται ως αγνοούμενοι μετά το ναυάγιο στις 16 Απριλίου το πλοίου με το οποίο ταξίδευαν. Όταν το πλοίο άρχισε να βυθίζεται, το πλήρωμα είπε στα παιδιά να παραμείνουν στις καμπίνες τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/436609/notia-korea-to-pliroma-elave-entoli-na-egkataleipsei-to-ploio