Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Συγκέντρωση του Ποταμιού στην Κέρκυρα, o Θεοδωράκης στο… μανάβικο!theodorakis 2
Αν και η συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Κέρκυρα δεν είχε την ανταπόκριση που συνάδει με τις δημοσκοπικές του Ποταμιού, η παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη στο νησί είχε τη…
συνήθη προβολή από τα αθηναϊκά media, έστω και δια της πλαγίας!

Έτσι, η «χλιαρή» ανταπόκριση των Κερκυραίων στην συγκέντρωση που διοργάνωση ο αρχηγός του Ποταμιού δεν προβλήθηκε από websites τα οποία στάθηκαν περισσότερο στα ψώνια του πρώην δημοσιογράφου σε… μανάβικο της πόλης, με φωτογραφίες που διανεμήθηκαν από το ίδιο το νεοσύστατο κόμμα!
Στην ομιλία του, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι επιθυμεί να δει το Ποτάμι να είναι ένα κίνημα νέων πολιτικών, εκτός πολιτικής: «Θα κυβερνήσουμε με βάση ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και όχι με βάση το μοίρασμα των καρεκλών», συμπλήρωσε ο Θεοδωράκης, εκφράζοντας τη θέση του κόμματος πως σκοπός είναι να συνεργαστεί με τις δυνάμεις που θα «υποδείξουν οι πολίτες», βάσει του αποτελέσματος των εκλογών, ώστε να ασκήσει πολιτική.

theodorakis 1