Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Video: Έφαγε γιούχα ο Γεωργιάδης στο Παπαγεωργίου. "Είσαι του ΠΑΜΕ" απάντησε ο ανεκδιήγητος

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες νοσηλευτών και ασθενών, στους οποίους...
 απάντησε σε έντονο ύφος
Οι νοσηλευτές διαμαρτύρονταν για την έλλειψη συλλογικής σύμβασης εργασίας στο νοσοκομείο, καθώς με τη λήξη της προηγούμενης (31 Μαρτίου) η διοίκηση του νοσοκομείου αρνείται να υπογράψει νέα συλλογική σύμβαση.
Ένας από τους νοσηλευτές έθεσε το θέμα στον Αδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Δουλεύουμε χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Δεν μπορείτε να απαντήσετε ούτε η διοίκηση, ούτε εσείς, γιατί θέλετε να δουλεύουμε με ελαστικές συνθήκες εργασίας».
Η απάντηση του υπουργού Υγείας ήταν: «Γιατί δεν πήρες το πανό του ΠΑΜΕ και ήρθες μόνος;», για να αντιτείνει ο νοσηλευτής: «Πολύ ωραίος τρόπος αντιμετώπισης. Αλλά, δεν μπορείτε να απαντήσετε».
Παράλληλα, ασθενείς που είδαν τον υπουργό Υγείας στο νοσοκομείο διαμαρτυρήθηκαν για την πολύωρη αναμονή τους προκειμένου να εξεταστούν.
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/04/video_24.html