Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

20 τόνοι προεκλογικού σκουπιδιού «πνίγουν» την Αθήνα

Από την Δευτέρα ο εκλογικός πυρετός θα έχει κοπάσει, τα αποτελέσματα θα έχουν βγει, αλλά τα ίχνη του προεκλογικού αγώνα θα βρίσκονται ακόμη στην πόλη, καθώς η Αθήνα θα κληθεί να...
 «ξεφορτωθεί» δεκάδες τόνους σκουπιδιών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπολογίζεται ότι μόνο στην Αθήνα αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 20 τόνοι αφισών και φυλλαδίων, ενώ στη Θεσσαλονίκη, το προεκλογικό υλικό που θα καταλήξει στα σκουπίδια θα ξεπεράσει τους 15 τόνους.
Στο Ηράκλειο της Κρήτης, η υπηρεσία καθαριότητας έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από οκτώ τόνους προεκλογικών αφισών. Αυτό σημαίνει πως από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ένας «αγώνας δρόμου» από τους εργαζόμενους στην συγκομιδή σκουπιδιών και στην καθαριότητα, ενώ ήδη οι υπάλληλοι του ΧΥΤΑ Φυλής καταβάλλουν προσπάθειες για να προετοιμαστούν εγκαίρως και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον επιπλέον όγκο των απορριμμάτων.


 http://www.4news.gr/20-%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BD%CE%AF%CE%B3/