Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Aνεπάρκεια σε ορισμένα ψηφοδέλτια στην Κρήτη

Από τις 7.00 το πρωί άρχισε η διαδικασία των ευρωκλογών και των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών και στην Κρήτη...

Σε 11 από τους 24 δήμους του νησιού, στους οποίους δεν αναδείχθηκε δημοτική αρχή την προηγούμενη Κυρικαή, έχουν στηθεί τριπλές κάλπες για το β΄γύρο των εκλογών.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους από το πρωί, ωστόσο οι συντονιστές "βάζουν απουσίες" στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Η προσέλευση των μελών στα εκλογικά τμήματα είναι ισχνή με αποτέλεσμα να είναι πολύ μεγαλύτερος ο όγκος της δουλειάς που θα πέσει στις πλάτες των διακστικών αντιπροσώπων και των ελαχίστων μελών που φάνηκαν συνεπή.

Επιπλέον, παρατηρείται ανεπάρκεια σε ορισμένα ψηφοδέλτια μικρών κυρίως κομμάτων των ευρωεκλογών καθώς τα συγκεκριμένα κόμματα έστειλαν τα ίδια, περιορισμένο αριθμό ψηφοδελτίων, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να έχουν προσπαθήσει να τα μοιράσουν αναλογικά στα εκλογικά τμήματα ανάλογα και με τους εγγεγραμμένους.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00 το βράδυ, ενώ η ροή των αποτελεσμάτων θα παρουσιάσει καθυστέρηση λόγω του όγκου των ψηφοδελτίων που θα πρέπει να καταμετρηθούν. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/05/a_25.html