Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ

«Η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δεν χρειάζεται να ρωτήσει τον κύριο Τσίπρα για τίποτα» δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας το κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγή σε εθνικές εκλογές λόγω του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Σε δηλώσεις του στον ...


Σκάι, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα πως έβλεπε τις εκλογές ως «έφοδο στα θερινά ανάκτορα», αλλά «δεν του βγήκε το στοίχημα».

Σημείωσε, επίσης, πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν κατάφερε να καρπωθεί τη φθορά» που έχουν υποστεί Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ μετά από δύο χρόνια «δύσκολων μέτρων», και συνεπώς «το μήνυμα για ανατροπή δεν έπιασε τόπο».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «είναι αδιανόητο» να γίνονται εκκλήσεις για πρόωρες εκλογές με αφορμή τις Ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι ο χαρακτήρας της ευρω-κάλπης είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν των εθνικών εκλογών.

Πάντως, παραδέχτηκε πως το αποτέλεσμα της κάλπης έχει μηνύματα και για τον κυβερνητικό συνασπισμό και εκτίμησε ότι πρώτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

 http://prezatv.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3211.html