Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σλαβιάνσκ: Μαζική έξοδος


Σλαβιάνσκ: Μαζική έξοδος
 
 
Ο φόβος νέας επίθεσης οδηγεί τους κατοίκους του Σλαβιάνσκ σε μαζική έξοδο από την πόλη.
Την Παρασκευή αυτοκίνητα και μικρά λεωφορεία γεμάτα φοβισμένους κατοίκους οδηγούσαν προς την... έξοδο της πόλης, ενώ οι σταθμοί των λεωφορείων είναι πάντα γεμάτοι, γράφει το Al Jazeera.
Η εικόνα είναι γνώριμη για τις τελευταίες ημέρες, καθώς σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις περίπου 10,000 κάτοικοι, από πληθυσμό 130,000 έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη.
"Φεύγουν εδώ και αρκετές μέρες. Τα λεωφορεία είναι γεμάτα γυναίκες, παιδιά και αποσκευές», είπε ένας στρατιώτης που ελέγχει τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα έγγραφα των πολιτών στο ουκρανικό σημείο ελέγχου έξω από το Σλαβιάνσκ.
Μέσα στην πόλη οι δρόμοι είναι γεμάτοι οδοφράγματα. Το κύμα εξόδου έγινε ακόμα πιο έντονο από τότε που ο Ουκρανός Πρόεδρος, Π.Ποροσένκο, δεσμεύτηκε να πάρει πίσω την πόλη από τα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/453310/slaviansk-maziki-exodos