Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΚΡΙΜΑΙΑ: ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κρατεί τέσσερις Ουκρανούς για σχεδιασμό βομβιστικών επιθέσεων στην Ουκρανία. Οι τέσσερις Ουκρανοί είναι μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης του «Δεξιού Τομέα» και είναι ύποπτοι για συμμετοχή σε δύο εμπρηστικές επιθέσεις τον Απρίλιο στην Κριμαία.

Κατηγορούνται επίσης...


 ότι ήταν μέλη ομάδας που σχεδίαζε δύο βομβιστικές επιθέσεις στην Κριμαία για την ημέρα μνήμης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο «Δεξιός Τομέας» αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στα περιστατικά λέγοντας ότι πρόκειται για ωμό ψέμα, ενώ δήλωσε ότι εξετάζει εάν αυτά τα άτομα έχουν κάποια σχέση με την οργάνωση.

Η υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσίας εξετάζει ακόμη σχέδια επιθέσεων σε σιδηροδρομικές γέφυρες και γραμμές ενέργειας στη Σεβαστούπολη, τη Συμφερόπολη και τη Γιάλτα.


 http://prezatv.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8608.html