Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ταϊλάνδη: Μπλόκαραν το Facebook


Ταϊλάνδη: Μπλόκαραν το Facebook
 
 
 
 
Την πρόσβαση στο Facebook μπλόκαρε το υπουργείο τεχνολογίας της Ταϊλάνδης θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ανακόψει τις αντιδράσεις ενάντια στην...
 
 
 
 
 
 στρατιωτική χούντα της χώρας, ενώ θα ακολουθήσουν συνομιλίες με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μποκάραμε προσωρινά το Facebook και αύριο θα έχουμε συνάντηση με τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Instagram, για να ζητήσουμε τη συνεργασία τους», δήλωσε στο Reuters ο Σουραχάι Σρισαρακάμ, γραμματέας του υπουργείου Επικοινωνιών και Τεχνολογίας της Ταϊλάνδης.
«Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται μια καμπάνια όπου ζητείται από τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν κατά του στρατού, γι' αυτό πρέπει να ζητήσουμε τη συνεργασία των κοινωνικών δικτύων προκειμένου αυτό να σταματήσει», πρόσθεσε.
Ήδη τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έχουν δεχτεί συστάσεις να μην αναφέρονται επικριτικά κατά της στρατιωτικής χούντας, η οποία ανέλαβε με πραξικόπημα την εξουσία στις 22 Μαΐου.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/452152/tailandi-mplokaran-to-facebook