Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ

-Το δικαίωμα της σιωπής επικαλέστηκε η Ελένη Ζαρούλια ενώπιον των ανακριτριών όπως είχε κάνει και ο Μιχάλης Αρβανίτης. Νωρίτερα, τα πάντα αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ενώ τόσο φτάνοντας στο Εφετείο όσο και κατά την απολογία του ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός.  

Τα πάντα αρνήθηκε σύμφωνα με....


 πληροφορίες ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ενώ τόσο φτάνοντας στο Εφετείο όσο και κατά την απολογία του ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός. Το μεσημέρι απολογείται η Ελένη Ζαρούλια.
Ο κ. Μπαρμπαρούσης υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν ξέρει τίποτα. «Τελείωσα το Γυνάσιο με 10 και δεν ήμουν ποτέ πολύ καλός στα γράμματα», φέρεται να είπε.

Ο βουλευτής που έφτασε στις 08:00 στο Εφετείο, με εμφανώς ειρωνική διάθεση δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήρθα να πω στην κ. Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω».
Στον βουλευτή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδίδεται εκτός από γνώση των παράνομων ενεργειών της εγκληματικής οργάνωσης και συμμετοχή σε συγκεκριμένες πράξεις, όπως σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι.

Αυτή την ωρα οι δυο Έφετες ανακρίτριες, θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου. 
Αργότερα, θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών, Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια. 


 http://prezatv.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7212.html