Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Επί τάπητος η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

H εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αλλά και ζητήματα που απασχολούν όλο το φάσμα της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα, θα είναι τα κεντρικά θέματα που θα απασχολήσουν τον κύκλο των συναντήσεων που θα έχει η πολιτική…
ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με φορείς και οργανώσεις του τομέα.
Ο υπουργός, Γιώργος Καρασμάνης και ο αναπληρωτής υπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, πρόκειται να ζητήσουν από τους εκπροσώπους των φορέων της παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, εμπορίας, διακίνησης και εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, να υποβάλουν αναλυτικά τις θέσεις τους για τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν τους τομείς δράσης τους, αλλά και τα μέτρα και τις ρυθμίσεις που θεωρούν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα, στο πλαίσιο των υφιστάμενων οικονομικών δυνατοτήτων της χώρας.
Ο κύκλος των επαφών αρχίζει με τη σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) στις 6 το απόγευμα.
 
 
 
 
 http://www.trelokouneli.gr/epi-taphtos-h-nea-koini-agrotiki-politiki/