Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στη φυλακή πρώην δήμαρχος για υπεξαίρεση χρημάτων για τα θύματα των Τεμπών


Στη φυλακή πρώην δήμαρχος για υπεξαίρεση χρημάτων για τα θύματα των Τεμπών
 
 
 
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο πρώην δήμαρχος Ημαθίας, Απόστολος Παύλου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν κατηγορίες για υπεξαίρεση ποσού 1,3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου την περίοδο 2003-2006.
Ο πρώην δήμαρχος μετά την ....
απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών, χωρίς αναστολή, ενώ για την ίδια υπόθεση επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ετών, με αναστολή στο πρώην ταμία του δήμου.
Σύμφωνα με το seleo, τα χρήματα αφορούσαν μεταξύ άλλων σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή έργων στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, κατά την περίοδο 2003-2006. Ανάμεσα στα χρήματα αυτά περιλαμβάνεται ποσό ύψους 400.000 ευρώ με το οποίο επιχορηγήθηκε ο δήμος από τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή και βελτίωση αθλητικών έργων, στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Όπως αναφέρεται στο βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου, το έργο που επρόκειτο να γίνει στο Μακροχώρι, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, δεν κατασκευάστηκε ποτέ, ενώ άλλα 100.000 ευρώ που προοριζόταν για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην Κουλούρα δεν δόθηκαν στον εργολάβο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/464311/sti-fylaki-proin-dimarhos-gia-ypexairesi-hrimaton-gia-ta-thymata-ton-tempon