Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
 Έτοιμος για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.....


"Δεν συζητάμε για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για συλλειτουργία αλλαγής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής", είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι ο  Α. Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική έχει κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει.

"Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω προσωπική ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι", είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σημείωσε ότι "πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου"...


 http://prezatv.blogspot.gr/2014/08/blog-post_770.html