Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Παριστάνουν τις «εκπροσώπους» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και παίρνουν χρήματα

Παριστάνουν τις «εκπροσώπους» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και παίρνουν χρήματα
 
 
 
 Ένα νέο "δίδυμο" έχει πάρει "σβάρνα" τα χωριά και βάζει στο στόχαστρο ηλικιωμένους, θεωρώντας τους ... εύκολα θύματα!
Οι δύο γυναίκες, που περιγράφηκαν με...
 σκουρόχρωμη επιδερμίδα αλλά όχι ρομά, ηλικίας περίπου 30 ετών, πήγαν την Πέμπτη στα Ανώγεια και χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης. Της συστήθηκαν ως εκπρόσωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πείθοντας τη γυναίκα να τους ανοίξει την πόρτα και να της υποδεχτεί στο σπίτι της.
Με πονηριά οι γυναίκες κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της γυναίκας, στο σπίτι της οποίας ... στρογγυλοκάθισαν, κουβέντιασαν, ήπιαν και το νεράκι τους κξαι φεύγοντας ... πήραν και δύο 20ευρα, αφού προηγουμένως της είχαν αποσπάσει πληροφορίες για τα προσωπικά της στοιχεία αλλά και τον τρόπο είσπραξης της σύνταξής της.
Είχαν, μάλιστα, το θράσος να της "τάξουν" 400 επιπλέον ευρώ που θα της φέρει ο ταχυδρόμος την επόμενη φορά, υπόσχεση που η ηλικιωμένη πίστεψε και έδωσε στις γυναίκες τα 40 ευρώ.
Οι δύο γυναίκες δε σταμάτησαν εκεί όμως! Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ξαδέρφη της ηλικιωμένης από την οποία έκαναν "γερή μπάζα", αφού κατάφεραν να της αποσπάσουν 20 χρυσές λίρες! Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που αναζητά τις απατεώνισσες.http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/489285/paristanoyn-tis-ekprosopoys-ton-giatron-horis-synora-kai-pairnoyn-hrimata