Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Με συνέχιση των κινητοποιήσεων απειλούν οι κτηνοτρόφοι


Με συνέχιση των κινητοποιήσεων απειλούν οι κτηνοτρόφοι
 
 
 
Την άμεση καταβολή των λοιπών οφειλόμενων από την εξισωτική αποζημίωση διεκδικούν οι κτηνοτρόφοι και προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις από την επόμενη βδομάδα.
Οι κτηνοτρόφοι διεκδικούν ακόμη...

 την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης και των πληρωμών για τη βιολογική κτηνοτροφία.
«Ήδη, ζητήσαμε συνάντηση για το θέμα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Καρασμάνη, η οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αν δεν βρεθεί λύση, θα προχωρήσουμε άμεσα σε κινητοποιήσεις με περιφερειακό χαρακτήρα, με πρώτο σταθμό την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και δεύτερο τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία» σημείωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) Δημήτρης Καμπούρης.
Οι κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους καταστήματα του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).
Η διοίκηση της ΠΕΚ υποστηρίζει ότι, με επιχείρημα το έλλειμμα βοσκοτόπων, δεν καταβάλλεται στους παραγωγούς το συνολικό ποσόν της εξισωτικής, ενώ προειδοποιούν ότι αν δεν υπάρξει πολιτική λύση, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και σε ακόμη δυναμικότερες κινητοποιήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/483238/me-synehisi-ton-kinitopoiiseon-apeiloyn-oi-ktinotrofoi