Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΠΑΤΡΑ : ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!!!

Ημέρες απόλυτου παραλογισμοί βιώνουν εδώ και μήνες όσοι είχαν την ατυχία για οποιοδήποτε λόγο να πέσουν στα  νύχια του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων στην πάτρα, καθώς παρόλο που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το τέρας της γραφειοκρατίας και των καθυστερήσεων.

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν στο...


 γραφείο της Πάτρας, τα όσα βιώνει συμπολίτης ο οποίος από την 1η Ιουνίου έχει εξοφλήσει το δάνειο που είχε λάβει, αλλά το παρακαταθηκών εξακολουθεί να του παρακρατεί δόσεις – για το δάνειο που εξόφλησε – από το μισθό του.

Να σημειωθεί πως ο συμπολίτης έχει από την  1η Ιουνίου καταθέσει αίτηση και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει  πως έχει εξοφλήσει το δάνειο, αλλά οι υπεύθυνοι στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην Πάτρα δηλώνουν αδυναμία να λύσουν το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει ,υποστηρίζοντας πως είναι θέμα  κακής λειτουργίας των κεντρικών στην Αθήνα!!! http://prezatv.blogspot.gr/2014/08/blog-post_342.html