Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αρχαιοελληνικά toys του 18χρονου "παιδιού" από "καλή" οικογένεια της Καλαμάτας που σκότωσε τα άλλα καλά παιδιά από Κρεατίνη.

Φωτογραφία: Αρχαιοελληνικά toys του 18χρονου "παιδιού" από "καλή" οικογένεια της Καλαμάτας που σκότωσε τα άλλα καλά παιδιά από Κρεατίνη. Φωτογραφίες που είχε καμαρωτά καμαρωτά στο προφίλ του στο facebook. (καμιά έφοδο σε καμιά κατάληψη τρομοκρατών αναρχοαριστεριστών θα γίνει επιτέλους; η αστυνομία κοιμάται; μάζεψαν πάλι μπουκάλια heineken!! είναι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!)
Φωτογραφίες που είχε καμαρωτά καμαρωτά στο προφίλ του στο facebook. (καμιά έφοδο σε καμιά κατάληψη τρομοκρατών αναρχοαριστεριστών θα γίνει επιτέλους; η αστυνομία κοιμάται; μάζεψαν πάλι μπουκάλια heineken!! είναι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!)