Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Και νέα πτώχευση μεγάλου ρωσικού τουριστικού γραφείου - Πλήγμα για την ΚύπροΤην πτώχευση τρίτου τουριστικού πρακτορείου της Ρωσίας, Tour Operator Solvex, μετέδωσε τη Δευτέρα το πρακτορείο Ιnterfax. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της διεύθυνσης Τουρισμού της Ρωσίας ο ...


ταξιδιωτικός πράκτορας Solvex Tour, στην Αγία Πετρούπολη, ανέστειλε τη λειτουργία του. Να σημειωθεί ότι δύο ακόμα ρωσικά πρακτορεία ταξιδίων είχαν πτωχεύσει στο τέλος Ιουλίου.
Το συγκεκριμένο γραφείο φέρνει στην Κύπρο περίπου 15 χιλιάδες τουρίστες ετησίως.
Τώρα, στην Κύπρο βρίσκονται γύρω στους 700 πελάτες του και καταβάλλονται ήδη προσπάθειες για επιστροφή στην πατρίδα τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των ζημιών αναμένεται να καλύψουν τρεις ασφαλιστικές εταιρείες.
Είναι ξεκάθαρο ότι διανύουμε μία περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας ως προς την πιθανότητα πτωχεύσεων στη ρωσική τουριστική αγορά.


 http://www.katohika.gr/2014/09/kai-nea-ptoxeusi-megalou-rosikou-touristikou-grafeiou.html