Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Άμεσα να βγουν καλέσματα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 6 Οκτώβρη, όταν η συμμορία θα ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης

Σε απελπισία Σαμαράς και Βενιζέλος, που για να δεσμεύσουν τους βουλευτές τους, στις ψηφοφορίες που έρχονται για σκληρά νέα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα, και δεν το λένε τώρα, τους καλούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
Είναι γνωστό, ότι οι γκρίνιες των βουλευτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, για ΕΝΦΙΑ, και άλλα θα καταλαγιάσουν αυτόματα. Όλοι τους θα συσπειρωθούν, ενάντια στην απειλή του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Αν. Ελλήνων. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει κάποια ελπίδα για διαφοροποιήσεις αυτή προϋποθέτει αποκλειστικά την "από τα κάτω' πίεση, τον λαϊκό ξεσηκωμό.
Ως ιστολόγιο καλούμε κόμματα, φορείς, κινήσεις κατά του ΕΝΦΙΑ, κατά των διοδίων, κατά των απολύσεων,κτλ να απευθύνουν από αύριο καλέσματα για ΠΑΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ!
Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα καλέσει πρώτος, δεύτερος, τελευταίος, ΜΑ ΚΑΜΙΑ!

Δεν έχει σημασία αν διαφωνείς με το κόμμα, τον φορέα που θα είναι δίπλα σου!
ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!