Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αν ένας Αλβανός δημοσιογράφος γράψει αυτό σε άρθρο:

The flag is flown above the pitch by a drone with the message 'autochthonous', meaning indigenous and a map of Kosovo 
"Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονο, ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, ίπταται πάνω από τα κεφάλια θεατών και παικτών και μεταφέρει ένα κουρέλι που απεικονίζει τη «μεγάλη Αλβανία»"
...για τους Αλβανούς ουγκανοφασίστες είναι προδότης που θέλει κρέμασμα ενώ για τους Αιλυνόπσιχους Βελοπουλοκασιδιάρηδες και Μπουμπουκοφαήλους είναι σωστός Αλβανός και τους ξαφνιάζει η άποψή του.
Αν ένας Έλληνας γράψει "βάλτε τις ονειρώξεις για την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη στον κώλο σας"
...για τους Αίλυνες Μπουμπουκοφαήλους είναι ότι και ο Νίκο Άγγο για τους ούγκανους αλβανούς, και για τους Γκρίζους Λύκους σωστός Έλληνας που τους ξαφνιάζει η άποψή του.
Ας βάλουν λοιπόν οι Γκρίζοι Λύκοι στον κώλο τους τους νεοδημοκρατικοχρυσαυγίτες, και αυτοί με την σειρά τους ας βάλουν στον κώλο τους τους "Μεγάλους Αλβανούς" και οι τελευταίοι ας ψοφήσουν από τα τοξικά σκουπίδια που έχουν στο έντερό τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και της Τουρκίας, και της Αλβανίας, και της Ελλάδας. Ο ένας συντηρεί τον άλλο. Ο ένας στηρίζει την ύπαρξή του στον άλλο.