Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Εβαλε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 104 κάψουλες με κοκαΐνη


Εβαλε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 104 κάψουλες με κοκαΐνηΕνας φρικτός πατέρας στην Κολομβία βρήκε τον πιο απίστευτο τρόπο για να μεταφέρει ναρκωτικά στην Ευρώπη. Ανάγκασε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 104 κάψουλες κοκαΐνης. Πλέον,...


 θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο, καθώς συνελήφθη.
Ο Ντιέγκο Φερνάντο Μανσίγια Αγκιλάρ καταζητούνταν από την προηγούμενη εβδομάδα- από τη στιγμή που το κοριτσάκι πήγε στο νοσοκομείο- με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπορίας ναρκωτικών και χρησιμοποίησης ανηλίκου για την τέλεση αδικήματος. Μάλιστα, οι αρχές προσέφεραν 7.450 ευρώ ως αμοιβή- ποσό 30πλάσιο του κατώτερου μισθού στην Κολομβία- για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η εντεκάχρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε πολύ όταν επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της έπειτα από μια επίσκεψη στο σπίτι του πατέρα της. Διακομίστηκε στα επείγοντα ενός νοσοκομείου, όπου έκπληκτοι οι γιατροί ανακάλυψαν μέσα στο σώμα της τις κάψουλες που περιείχαν συνολικά 500 ως 600 γραμμάρια κοκαΐνης. Σύμφωνα με τις αρχές, ο πατέρας ήθελε να χρησιμοποιήσει την κόρη του προκειμένου να μεταφέρει τα ναρκωτικά στην Ευρώπη, πιθανόν στην Ισπανία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/179648/evale-tin-11hroni-kori-toy-na-katapiei-104-kapsoyles-me-kokaini