Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Το πανεπιστήμιο αντί να ανήκει σε φοιτητές, ανήκει σε ΜΑΤατζήδες» (εικόνες)

 
 


Νέα επίθεση εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Νέα επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 10:30 όταν άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν επίθεση στους συγκεντρωμένους φοιτητές της Νομικής, στον...

 πεζόδρομο δίπλα στην Πρυτανεία.
Ένας φοιτητής χτυπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εκ νέου χρήση χημικών και δακρυγόνων.
«Το πανεπιστήμιο αντί να ανήκει σε φοιτητές, ανήκει σε ματατζήδες. Τα ΜΑΤ μας έκαναν επίθεση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και μας βάρεσαν. Αυτή είναι η δημοκρατία του κ. Φορτσάκη, αυτά βλέπουμε κάθε μέρα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει όλη η κοινότητα και η ακαδημαϊκή και η φοιτητική να καταδικάσει το περιστατικό».
Ο αριθμός των συγκεντρωμένων φοιτητών σε σχέση με το πρωί έχει αυξηθεί και πλέον ξεπερνούν τους 100.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τα ΜΑΤ απώθησαν τους περίπου 20 αρχικά συγκεντρωμένους φοιτητές από τη Νομική, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η Νομική παραμένει από το βράδυ της Τετάρτης αποκλεισμένη από διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

 
 
 
 
 
 
 
http://www.katohika.gr/2014/11/to-panepistimio-anti-na-anikei-se-foitites-anikei-se-matatzides.html