Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών μαθητών στη Νιγηρία
Τουλάχιστον 35 σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη
Σε τουλάχιστον 35 ανήλθε, σύμφωνα με το Reuters, ο αριθμός των μαθητών που σκοτώθηκαν από έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε γυμνάσιο και λύκειο αρρένων της...
 βορειοανατολικής Νιγηρίας την ώρα της πρωινής συγκέντρωσης πριν από την έναρξη των μαθημάτων.
Τη στιγμή της έκρηξης οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί για να ακούσουν το καθημερινό πρωινό διάγγελμα του διευθυντή του σχολείου.
Η έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε λύκειο της πόλης Πότισκουμ, της οικονομικής πρωτεύουσας της Γιόμπε, μιας από τις τρεις πολιτείες του βορρά που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης από τον Μάιο του 2013 στο πλαίσιο των προσπαθειών των αρχών να αντιμετωπίσουν τη δράση της ένοπλης οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.
Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Ωστόσο, οι επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ σε σχολεία είναι συχνό φαινόμενο στη βόρεια Νιγηρία.


 http://www.katohika.gr/2014/11/avksanetai-o-arithmos-ton-nekron-mathiton-sti-nigiria.html