Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘΠαραιτήθηκε ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘΤην παραίτηση του υπέβαλε λίγο πριν από τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (25/11/2014) ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Τζιφόπουλος, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Περικλή Μήτκα....


Ο κ. Τζιφόπουλος προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά την αποκάλυψη ότι σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη σε σταθμό της Κατερίνης φέρεται να είχε πει, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την κατάσταση στα πανεπιστήμια, «φοβάμαι ότι πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας γιατί αλλιώς δεν αλλάζει ο Ελληνας» προσθέτοντας ότι «πρέπει αν παραφέρεσαι να τρως καμία σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι, όπως γίνεται στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου».
Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από το Σύλλογο Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στους πανεπιστημιακούς κύκλους.
Από την πλευρά του, ο κ. Τζιφόπουλος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη φράση αποκόπηκε επιλεκτικά από την όλη συζήτηση στην τηλεόραση και το όλο πνεύμα της συνέντευξης δεν συνάδει με τις φράσεις που τού αποδόθηκαν και οι οποίες, όπως υποστήριξε, ειπώθηκαν εν τη ρύμη του λόγου.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/ellada/paideia/story/525862/paraitithike-o-antiprytanis-toy-apth