Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ


Κύμα ψύχους αναμένεται να πλήξει τις ΗΠΑΚύμα ψύχους μαστίζει τον Καναδά και βόρειες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με την πολιτεία της Μινεσότα να προετοιμάζεται για χιόνι που αναμένεται να φτάσει τα 40 εκατοστά ύψος.
Η μάζα ψυχρού αέρα αναμένεται να προχωρήσει προς...
 τις ανατολικές ακτές από το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία στο Κάλγκαρι του Καναδά έπεσε στους -16 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Μινεάπολη της Μινεσότα πρόκειται να φτάσει τους -13 βαθμούς.
Βαριά χιονόπτωση αναμένεται να σημειωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες στη Μινεσότα, το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ προέβλεψε ότι το ύψος του χιονιού ενδέχεται να ξεπεράσει τα 30 εκατοστά.
Τον περασμένο Ιανουάριο ένα κύμα ψύχους έπληξε τις ΗΠΑ, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει σε επίπεδα ρεκόρ στους -50 βαθμούς Κελσίου, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 2 δεκαετίες.


 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/520405/kyma-psyxoys-anamenetai-na-plixei-tis-hpa