Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ανατροπή για το Boeing της Malaysia: Η Ρωσία έδωσε φωτογραφία που δείχνει ουκρανικό μαχητικό να το καταρρίπτει [εικόνα]


Ανατροπή για το Boeing της Malaysia: Η Ρωσία έδωσε φωτογραφία που δείχνει ουκρανικό μαχητικό να το καταρρίπτει [εικόνα & βίντεο]


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κατάρριψης του Boeing της Malaysia στην ανατολική Ουκρανία που κόστισε τη ζωή σε 298 επιβαίνοντες και πυροδότησε νέα ένταση στην περιοχή.
Οι Ρώσοι έδωσαν.... σήμερα στη δημοσιότητα δορυφορική φωτογραφία που δείχνει ένα ουκρανικό αεροσκάφος τύπου MIG να εκτοξεύει πύραυλο και να καταρρίπτει το αεροπλάνο.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Channel 1 της Ρωσίας, ενώ, η ρωσική πλευρά υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες εστάλησαν με email από έναν εμπειρογνώμονα και προέρχονται από αμερικανικό ή βρετανικό δορυφόρο.


 http://www.iefimerida.gr/news/178492/anatropi-gia-boeing-tis-malaysia-i-rosia-edose-fotografia-poy-deihnei-oykraniko-mahitiko