Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Χάος στη Γαλλία: Ενας νεκρός από την κακοκαιρία -15.000 αυτοκίνητα ακινητοποιημένα μέσα στο χιόνι [εικόνες]

Χάος στη Γαλλία: Ενας νεκρός από την κακοκαιρία -15.000 αυτοκίνητα ακινητοποιημένα μέσα στο χιόνι [εικόνες]


Αντιμέτωποι με το χάος βρέθηκαν το Σάββατο όσοι σκιέρ ξεκίνησαν για να μεταβούν σε θέρετρα των Γαλλικών Αλπεων καθώς 15.000 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στους δρόμους εξαιτίας του....


 χιονιού με τους εγκλωβισμένους τουρίστες να αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα τους σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης.
Σε ολόκληρη την περιοχή της Σαβοΐας, χιλιάδες άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, σε καταλύματα στο βουνό ή σε αεροδρόμια εξαιτίας του χιονιού.
Ένας 27χρονος σκοτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δρόμο κοντά στο Σαμπερί όταν το αυτοκίνητό του γλίστρησε εξαιτίας του χιονιού και βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 200 μέτρων.
Περίπου 2.063 άτομα -οι περισσότεροι Βρετανοί- παρέμειναν στο αεροδρόμιο του Σαμπερί. Οι μισοί από αυτούς αναμένεται να μεταφερθούν σε προσωρινό καταφύγιο στην Αιξ-λε-Μπαιν, ενώ οι υπόλοιποι θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της Μαρλιόζ.
Στην Αιξ-λε-Μπαιν, περισσότεροι από 120 τουρίστες μεταφέρθηκαν στο δημαρχείο της πόλης και τους φροντίζουν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.
Σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης μετατράπηκαν 12 χώροι σε ολόκληρη την περιοχή της Σαβοΐας- στην Αλμπερτβιλ, στο Σαμπερί, στο Μουτιέ και στο Μπουρ Σεν Μορίς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/184528/haos-sti-gallia-enas-nekros-apo-tin-kakokairia-15000-aytokinita-akinitopoiimena-mesa-sto