Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ 16ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ... ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μαθήματα... "δημοκρατίας" εξακολουθεί να παραδίδει ο σουλτάνος Ερντογάν! Στο Ικόνιο, 16χρονο παιδί προφυλακίστηκε και κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια φυλακής γιατί τόλμησε να "εξυβρίσει" τον Πρόεδρο της Τουρκίας!
Ο μαθητής λυκείου προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ...


"εξύβρισης του Προέδρου", μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. 

Ο ανήλικος εμφανίζεται ως μέλος ενός κινήματος της Αριστεράς αλλά ο συνήγορός του το αρνείται. Τα αρχικά του ονόματός του είναι M.E.A (σ.σ. μόνο αυτά επιτρέπει ο νόμος να χρησιμοποιούνται). 

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εξύβριση του Ερντογάν κατά τη διάρκεια τελετής μνήμης προς τιμήν ενός νεαρού δασκάλου που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές το 1930, αναφέρει το CNN Türk.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε, ο νεαρός καταφέρθηκε εναντίον του Ερντογάν και της κυβέρνησης, κατηγορώντας τους κυρίως για «διαφθορά», ανέφερε η εφημερίδα Hürriyet.

Η αστυνομία τον συνέλαβε το βράδυ, ενώ ένας δικαστής απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του και διέταξε την προφυλάκισή του. Ο 16χρονος είναι αντιμέτωπος με μια ποινή κάθειρξης έως 4 ετών.
 http://prezatv.blogspot.gr/2014/12/16_25.html