Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο Μπουμπούκος πλαστογράφησε αγγλικό μυθιστόρημα του 1857 με τίτλο «Theodora Phranza, the Fall of Constantinople» και το παρουσίασε ως δικό του με τίτλο «Θεοδώρα Φραντζή, η Άλωσις». Το οποίο είναι κατά 99% πιστή αντιγραφή.


Διαβάστε και την απάντησή του Μπουμπούκου στην κατηγορία περί πλαστογραφίας και λογοκλοπής:
"Τι γελοίοι; Δεν ντρέπεστε; Θεώρησα κρίμα να πάει χαμένο και το χρησιμοποίησα αλλάζοντας τη γλώσσα και λίγο την ιστορία κλπ. Ποια λογοκλοπή κύριε; Ένα κείμενο 150 ετών άνευ δικαιωμάτων, μεταφράστηκε από κάποιον ανώνυμο τότε στα ελληνικά της εποχής. Και το διασκεύασα! Διότι δεν κυκλοφορεί εδώ και 150 χρόνια! Τι λέτε; Κανένα βιβλίο στον κόσμο δεν έχει δικαιώματα μετά τον θάνατο του συγγραφέα. Αυτό εξεδόθη στην Ελλάδα προ 120 ετών"
Τρέξτε στα βιβλιοπωλεία, πάρτε Ιλιάδες, Οδύσσειες, Παλαιές Διαθήκες, Πλάτωνες, Αριστοτέληδες, Επίκουρους, αλλάξτε καμιά 50ρια λέξεις, κάντε αναγραμματισμούς, αλλάξτε σημεία στίξης, και το γράψατε το αριστούργημα. Μπουμπούκος style! Αυτό το πράγμα μας κυβερνάει.