Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στήνεται επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit για να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές

Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
Ένα επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για..

 bank run και Grexit στήνεται στην Ελλάδα με στόχο να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές. Στήνεται ένα σχέδιο, όπου θα παρουσιαστεί ως εθνικός κίνδυνος εκτροπής και κατάρρευσης της Ελλάδος και της οικονομίας.
Σύμφωνα με πηγές δεν είναι σαφές αν ενορχηστρώνεται από συμφέροντα ή έχει εμπλοκή και η κυβέρνηση ή είναι συνδυασμός και των δύο αλλά όπως αναφέρει κορυφαίος παράγοντας «οι 180 βουλευτές δεν μπορούν να βρεθούν.
Ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι να προκληθεί χάος, να προκληθεί πανικός, οι πολίτες να αισθανθούν ότι απειλούνται οι καταθέσεις τους και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.
Αν αυτό το παραμύθι πείσει ορισμένους αναποφάσιστους Ανεξάρτητους βουλευτές ή Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε εκεί που ήταν αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές….θα βρεθούν οι 180 βουλευτές». http://www.katohika.gr/2014/12/bank-run-grexit-180.html