Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στην κατάψυξη η Κεντρική και Δυτική Μακεδονία


Στην κατάψυξη η Κεντρική και Δυτική Μακεδονία
Οι αρνητικές, θερμοκρασίες αλλά και οι συνθήκες ισχυρού ψύχους, με παγετό στο οδικό δίκτυο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, από νωρίς σήμερα το πρωί.
Στον ένα βαθμό Κελσίου υπό το μηδέν, είναι η θερμοκρασία στη...
 Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών, με υγρασία 75% και συννεφιά με πιθανή χιονόπτωση.
Στον Πολύγυρο χιονίζει, με τη θερμοκρασία στους πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν και την υγρασία στο 79%.
Αίθριος είναι ο καιρός στην Έδεσσα, στα Γρεβενά, αλλά και στη Φλώρινα, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους -9 βαθμούς Κελσίου και την υγρασία στο 79%.
Στα χιονοδρομικά της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας επικρατεί συννεφιά. Σε λειτουργία για χιονοδρομία, τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν, των 3-5 Πηγαδιών, του Πισοδερίου, της Βασιλίτσας, του Ελατοχωρίου, αλλά και του Φαλακρού. Σε λειτουργία για βόλτα ο εναέριος διάδρομος στο χιονοδρομικό κέντρου του Περτουλίου. Στο χιονοδρομικό κέντρο του Βιτσίου γίνονται εργασίες για διάστρωση της πίστας χιονοδρομιών.
Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού, με έμφαση στις ορεινές περιοχές των χιονοδρομικών κέντρων, καθώς πρέπει να έχουν μαζί τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό και αλυσίδες.

 http://www.4news.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1/