Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΓΑΛΛΙΑ: ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ


Γαλλία: Στο κόκκινο η ανεργία το Νοέμβριο
Ρεκόρ σημείωσε η ανεργία στη Γαλλία, το μήνα Νοέμβριο, αυξημένη κατά 5,8% σε διάστημα ενός έτους.
Η Γαλλία σημείωσε στο τέλος Νοεμβρίου νέο...

 ρεκόρ ανεργίας με 3.488 εκατομμύρια ανέργους χωρίς καμιά δραστηριότητα, έναν αριθμό αυξημένο κατά 27.400 (+0,8) σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου εργασίας, σε διάστημα ενός έτους καταγράφηκε αύξηση 5,8%. Επιπλέον, αν ληφθούν υπόψη και οι υπερπόντιοι νομοί, ο αριθμός αυξάνεται σε 3,75 εκατομμύρια ανέργους χωρίς καμιά δραστηριότητα. Κι αν προστεθούν σ' αυτούς, εκείνοι που ζητούν απασχόληση και ασκούν κάποια μικροδραστηριότητα, το σύνολο φθάνει στα 5.176 εκατομμύρια στη μητροπολιτική Γαλλία και στα 5.478 εκατομμύρια μαζί με τους υπερπόντιους νομούς (+0,4%).
Η παράδοση θέλει τις ειδήσεις για τα επίπεδα της απασχόλησης να δημοσιοποιούνται πάντα την παραμονή των Χριστουγέννων, κάτι που δεν έχει μέχρι τώρα λειτουργήσει υπέρ του σοσιαλιστή προέδρου, καθώς στα δυόμισι της ως τώρα θητείας του Φρανσουά Ολάντ, δεν έχουν καταγραφεί παρά μόνο τρεις μήνες με πτώση της ανεργίας.http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/536700/gallia-sto-kokkino-i-anergia-to-noemvrio