Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ! -- ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τις βλέψεις των επιχειρηματιών Υγείας για το χώρο της επείγουσας ιατρικής ενισχύουν οι τρομακτικές ελλείψεις προσωπικού και ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ. Στο νοσοκομείο του Ρίου γίνεται αντικατάσταση ενός παλιού τομογράφου με νέο. Ο διοικητής του νοσοκομείου απευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ για να του παραχωρήσει ασθενοφόρα για τη διακομιδή ασθενών, που ...


χρειάζονται απεικονιστικές εξετάσεις, στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Η απάντηση απ' το ΕΚΑΒ ήταν ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών καθώς έχει χαλασμένα τα 11 απ' τα 20 ασθενοφόρα! Ετσι, όπως δήλωσε στο «Ρ» ο Διοικητής του νοσοκομείου του Ρίο, νοίκιασε για πέντε μέρες ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο θα μεταφέρει, επικουρικά με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ασθενείς στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Η επείγουσα ιατρική είναι ένα φιλέτο που εποφθαλμιά ο επιχειρηματικός τομέας και κατά καιρούς επανέρχεται με προτάσεις - ακόμα και «ξένων επενδυτών» - δήθεν αποδοτικότητας και μείωσης των εξόδων.  

http://prezatv.blogspot.gr/2014/12/blog-post_108.html