Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Νεκρός στην Αϊτή κατά την διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεωνΈνας άνθρωπος σκοτώθηκε από πυρά στο Πορτ-ο-Πρενς την πρωτεύουσα της Αϊτής όπου ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των νέων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων με κύριο αίτημα την παραίτηση του προέδρου Μισέλ Μαρτελί και του…
πρωθυπουργού Λοράν Λαμότ.
«Βρήκαμε ένα πτώμα. Το θύμα είναι ένας νεαρός τριάντα ετών αλλά δεν έχουμε επιβεβαιώσει αν μετείχε στην διαδήλωση» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της αστυνομίας
Τα επεισόδια ξέσπασαν στο Πορτ-ο-Πρενς, όταν εκατοντάδες νέοι προσπάθησαν να σπάσουν τα αστυνομικά μπλόκα και να φτάσουν έξω από το προεδρικό μέγαρο. «Πρέπει να θρέψω τα παιδιά μου. Είμαι ανύπαντρη μητέρα. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει τη ζωή μας», δήλωσε μια από τις διαδηλώτριες.
Οι Αϊτινοί διαδήλωσαν επίσης και σε άλλες πόλεις απαιτώντας και εκεί να παραιτηθεί ο πρόεδρος Μισέλ Μαρτελί και η κυβέρνησή του. Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της Αϊτής ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης είναι «έτοιμος να παραιτηθεί», χωρίς όμως να αναφέρει πότε.
 http://www.trelokouneli.gr/nekros-sthn-a-ti-kata-thn-diarkeia-antikubernhtikon-diadhloseon/