Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΧΩΡΑ Η COCA - COLA

 
Η πολυεθνική εταιρεία Coca-Cola Co σχεδιάζει να περικόψει έως και 2.000 θέσεις εργασίας διεθνώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες, γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal. Οι απολύσεις αυτές εντάσσονται σε... ένα πρόγραμμα της πολυεθνικής εταιρείας για τη μείωση του λειτουργικού της κόστους κατά 3 δισ. δολάρια, το οποίο ανακοίνωσε τον Οκτώβριο, αφού εμφάνισε πτώση κερδών κατά 14% το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι ειδοποιήσεις για τις απολύσεις θα σταλούν στους εργαζομένους της στη Βόρεια Αμερική την 8η Ιανουαρίου και στους εργαζομένους της στον υπόλοιπο κόσμο την 15η Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Γουόλ Στριτ Τζέρναλ. Οι συνέπειες θα είναι σημαντικές ιδίως για τους εργαζομένους στα κεντρικά της γραφεία στην Ατλάντα αλλά και τα κεντρικά της γραφεία σε διάφορες περιοχές του κόσμου, καθώς πάνω από το 10% του προσωπικού κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τον Οκτώβριο, είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να προχωρήσει σε περικοπές δαπανών ύψους 3 δισ. δολαρίων, τριπλάσιες από αυτές του ενός δισ. δολαρίων που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο.
 http://prezatv.blogspot.gr/2014/12/coca-cola_24.html