Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

4 ενδιαφέρουσες κάρτες αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών του 2015

4 ενδιαφέρουσες κάρτες αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών του 2015. Το κάζο του Βενιζέλου στην εκλογική του περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης και τα ποσοστά του Σταύρου Θεοδωράκη σε 3 περιοχές με τους πλουσιότερους ψηφοφόρους. Εκάλη, Φιλοθέη και Πανόραμα Θεσσαλονίκης.


Στην Α' Θεσσαλονίκης, την εδώ και δεκαετίες εκλογική περιφέρεια του Ευάγγελου Βενιζέλου, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη τον ξεπερνά σχεδόν κατά μία ολόκληρη μονάδα.

Στην περιοχή της Ελλάδας με τους πλουσιότερους κατοίκους, την δημοτική ενότητα Εκάλης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το συντριπτικό 64,61% με δεύτερο κόμμα το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με διπλάσιο ποσοστό από αυτό που κατορθώνει να συγκεντρώσει πανελλαδικά.Σε άλλη μια περιοχή όπου συγκεντρώνει πλούσιους κατοίκους, το Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το Ποτάμι του Θεοδωράκη συγκεντρώνει επίσης διπλάσιο ποσοστό από αυτό που συγκεντρώνει πανελλαδικά.

Και επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει ότι οι πλούσιοι της χώρας αγαπάνε το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, και στην Φιλοθέη το ποσοστό του Ποταμιού είναι υπερδιπλάσιο του πανελλαδικού του.


Ο Μπόμπολας που είπαμε ότι κατοικεί και ψηφίζει;