Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τρόμος στο Μάντσεστερ με σίριαλ κίλερ -Πάνω από 60 πτώματα έχουν ανασυρθεί τα τελευταία 6 χρόνια από τα κανάλια της πόλης [εικόνες]


Τρόμος στο Μάντσεστερ με σίριαλ κίλερ -Πάνω από 60 πτώματα έχουν ανασυρθεί τα τελευταία 6 χρόνια από τα κανάλια της πόλης [εικόνες & βίντεο]

61 πτώματα μέσα σε μόλις έξι χρόνια. Όλα μέσα στα αβαθή κανάλια της πόλης του Μάντσεστερ. Τυχαίο; Μάλλον όχι...Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει κορυφαίος καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ο οποίος διατείνεται ότι είναι πολύ πιθανό αυτοί οι άνθρωποι να έπεσαν θύματα ενός σίριαλ κίλερ που κινείται πέριξ των καναλιών του Μάντσεστερ.
Κάποια από τα 61 πτώματα, μάλιστα, βρέθηκαν κοντά στην Canal Street, σε περιοχή στην οποία βρίσκονται τα περισσότερα γκέι μπαρ και εστιατόρια της πόλης και είναι γνωστή ως το «Χωριό των γκέι».


«Είναι μάλλον απίθανο όλοι αυτοί οι θάνατοι να είναι αποτέλεσμα ατυχήματος ή αυτοκτονίας», λέει ο καθηγητής Κρεγκ Τζάκσον. Και συνεχίζει: «Τα κανάλια δεν είναι “δημοφιλή” σημεία αυτοκτονίας, ειδικά για άντρες. Είναι, ωστόσο, δημοφιλή σημεία “απόρριψης”. Και το νερό είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σβήσεις τα ίχνη από το DNA. Και μην ξεχνάτε ότι ο “Στραγγαλιστής του Σάφολκ” Στιβ Ράιτ (σ.σ.: σίριαλ κίλερ στο Ίπσουιτς της Αγγλίας, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης) είχε πετάξει σε νερό τις γυναίκες που σκότωσε, ώστε να σβήσει τα ίχνη του».
Το βέβαιο είναι ότι οι ισχυρισμοί του Τζάκσον έχουν σπείρει τον πανικό ανάμεσα στους κατοίκους του Μάντσεστερ, επιτείνοντας τον φόβο ότι ο σίριαλ κίλερ κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσά τους.

Πάντως, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πολίτες και να καταλαγιάσει τον θόρυβο που έχει προκληθεί, η Αστυνομία του Μάντσεστερ αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του καθηγητή Τζάκσον, αναφέροντας ότι κάθε υπόθεση εξετάζεται ξεχωριστά.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εξετάζουμε κάθε ανεξήγητο θάνατο ξεχωριστά και προσεγγίζουμε την υπόθεση με την αρμόζουσα προσοχή. Διεξάγεται εξονυχιστική έρευνα γύρω από τις συνθήκες του κάθε θανάτου και μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε μεταξύ τους τούς θανάτους που έχουν αναφερθεί».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/186826/tromos-sto-mantsester-me-sirial-kiler-pano-apo-60-ptomata-ehoyn-anasyrthei-ta-teleytaia