Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Φώτο:Φιάσκο η συγκέντρωση Σαμαρά στην πατρίδα του, Καλαμάτα. Σε μικρό γήπεδο, και με πούλμαν από άλλα μέρη!

Η απογοήτευση του κόσμου για την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά είναι έκδηλη ακόμα και στις συγκεντρώσεις του. Αλλά ακόμα και στην Καλαμάτα, στην πατρίδα του, με το υψηλό ποσοστό που έχει παραδοσιακά η....
 Νέα Δημοκρατία, τα πράγματα πήγαν άσχημα για τον Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μικρό κλειστό γήπεδο, στην Τέντα της Καλαμάτας, που "σπάει" στα δύο, δηλαδή χωρίζεται σε δύο γήπεδα για τις ανάγκες των ομάδων εκεί, και μίλησε σε ένα από τα "μισά" γήπεδα, χωριτικότητας κοντά στα 1000 άτομα. Πληροφοριακά ο Αλέξης Τσίπρας γέμισε μεγαλύτερο χώρο, με κερκίδα που χώραγε 1800 άτομα.

Θα μας πείτε...κάτι λιγότερο από 1000 άτομα είναι λίγο για Καλαμάτα;; ΟΧΙ θα πούμε, αλλά ο κόσμος δεν ήταν μόνο από την Καλαμάτα.

Αναγνώστες μας πληροφορήθηκαν ότι μέτρησαν 12 λεωφορεία με πινακίδες από Αθήνα, Άργος, Πάτρα και άλλα σημεία της Πελοποννήσου, και έχουμε και σχετικές φώτο που ελήφθησαν...Περαστικά στην Νέα Δημοκρατία, και τον Αντώνη Σαμαρά!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_519.html