Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΜΑΞΙΜΟΥ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ

Την έντονη αντίδραση της νέας ελληνικής κυβέρνησης προκάλεσε η δήλωση «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ» που δημοσιεύθηκε σήμερα Τρίτη.

Όπως υπογραμμίζεται από την κυβέρνηση, «η δήλωση δεν έχει τη συναίνεση της χώρας μας». «Δυσαρέσκεια για τη ...


μεθόδευση αυτή εκφράστηκε τόσο στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την ΥΕ/ΕΕ κα Mogherini, όσο και στο κατάλληλο επίπεδο, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ» προσθέτει η Αθήνα.

«Η δήλωση «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ» που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας» τονίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Στην επίμαχη κοινή δήλωση, οι ηγέτες της ΕΕ απειλούν τη Μόσχα με νέες κυρώσεις, ως απάντηση για την κλιμάκωση της έντασης στην ανατολική Ουκρανία και την επίθεση από αντάρτες με 30 νεκρούς στη Μαριούπολη.

Εκφράζεται ακόμη η ανησυχία των ηγετών της ΕΕ για την επιδείνωση της ασφάλειας και της ανθρωπιστικής κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία και καταδικάζουν τους φόνους αμάχων κατά τον «τυφλό βομβαρδισμό» της Μαριούπολης.

 http://prezatv.blogspot.gr/2015/01/blog-post_991.html