Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε κατάσταση συναγερμού οι ΗΠΑ


Σε κατάσταση συναγερμού οι ΗΠΑ
Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι αμερικανές Αρχές για να αντιμετωπίσουν τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αμερική, όπου ισχυρές χιονοπτώσεις έχουν ασπρίσει τα πάντα και...


 έχουν παραλύσει τη Νέα Υόρκη.
Στα σούπερ μάρκετ σχηματίζονται ουρές για την προμήθεια των απαραίτητων αγαθών, τα δημόσια μέσα μεταφοράς έκλεισαν και στους δρόμους κινούνται μόνο εκχιονιστικά μηχανήματα και οχήματα έκτακτης ανάγκης. Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον εναέριο χώρο, όπου περίπου 7.000 πτήσεις ακυρώθηκαν.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάτζιο προειδοποίησε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του. «Είναι κυριολεκτικά η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Είναι έτοιμη να ξεκινήσει για τα καλά« είπε χαρακτηριστικά.


 http://www.4news.gr/%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1/