Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΤΕ: ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΘΣτΕ: Παγώνουν οι μεταγραφές σε Πολυτεχνείο και ΑΠΘ


«Παγώνουν» μέχρι τον Μάρτιο, με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ οι μεταγραφές στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς...
 ανεστάλησαν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν  ότι η αύξηση των εγγραφών που θα γίνει λόγω των μεταγραφών είναι «ικανή να προκαλέσει δυσλειτουργία» στα δυο Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, «λόγω υπερβάσεως των  εκπαιδευτικών δυνατοτήτων τους και κυρίως υποβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου που παρέχουν κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, ήτοι βλάβη του δημοσίου συμφέροντος που θα είναι ανεπανόρθωτη σε περίπτωση ευδοκιμήσεως της αιτήσεως ακυρώσεως». Κατόπιν  αυτών, το ΣτΕ απέρριψε όλους τους αντίθετους ισχυρισμούς του Ελληνικού Δημοσίου.
Η κύρια προσφυγή των ΑΕΙ, κ.λπ. θα συζητηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Φεβρουαρίου στην Ολομέλεια του ΣτΕ με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Κωνσταντίνος Πισπιρίγκο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/549395/ste-pagonoyn-oi-metagrafes-se-polytexneio-kai-apth