Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Μπογιόπουλος για Βαρουφάκη


Ορμώμενος από συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC ο Γ. Βαρουφάκης, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μέσα από την συχνότητα του Realfm κάνει μια..
ευθεία επίθεση στον υπουργό οικονομικών και κατ’ επέκταση στην ίδια την πολιτική του Σύριζα.
Ο πάντα καλά ενημερωμένος κομμουνιστής δημοσιογράφος μας λέει τι ακριβώς είχε δηλώσει ο Γ. Βαρουφάκης κάτι που δεν είχαμε διαβάσει στα σχετικά ρεπορτάζ. Στο ηχητικό που παραθέτουμε θα... ακούσετε τις σχετικές –απαράδεκτες για τον Ν. Μπογιόπουλο- δηλώσεις.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο με μια τέτοια τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών ότι δηλαδή «ο μέσος Γερμανός καταβάλει κόστος για την ελληνική οικονομική πανωλεθρία» είναι η αποδοχή της προπαγάνδας της Μέρκελ. Ο ίδιος επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις Γερμανού αξιωματούχου ισχυρίστηκε ότι τα γερμανικά μονοπώλια έχουν κερδίσει δισεκατομμύρια ευρώ από την ελληνική οικονομική κρίση.