Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Χολωμενος ο Μανωλης Γλεζος με τον Τσίπρα

«Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο εμπνευστής του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου με το πριμ των 50 εδρών», είπε ο Μανώλης Γλέζος, σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δεν μπορούμε να παίζουμε τα παλαιότερα παιχνίδια με αριστερή κυβέρνηση και δεξιό πρόεδρο ή και αντιστρόφως που παίχτηκαν στα ...

προηγούμενα χρόνια». Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να μην σιωπά και να λέει όσα κρίνει ότι είναι σωστά και θα τα λέει και στον ίδιο, γιατί είναι φίλος του: «Είναι σαν να τον βλέπω να έχει ένα λεκέ στο σακάκι του και εγώ να σιωπώ», είπε χαρακτηριστικά.

Με μια προϋπόθεση: Όταν αντικρούουν τα επιχειρήματά του, να τα αντικρούουν με επιχειρήματα τεκμηριωμένα: «Θέλω αντίκρουση με τεκμηρωμένα επιχειρήματα».

Έτσι, αναφέρθηκε και σ” ένα άλλο «ατόπημα» του πρωθυπουργού, αυτό, που κατά τον Γλέζο έγινε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τους ανακοινώθηκε η απόφασή του να προτείνει τον Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τη στιγμή που υπήρξαν αντιδράσεις, έπρεπε να είχε θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία, κατέληξε ο Γλέζος.Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015