Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Διαβάστε και Ξυπνήστε – Πού πήγαν τόσα χρόνια τα λεφτά;;;


tripa-xrima

Γνωρίζετε πόσο μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Ξέρετε πόσα ποσά φόρων παραγράφονται από ξένες εταιρίες οι οποίες ανέλαβαν έργα με συμβάσεις με αποικιοκρατικούς όρους στην Ελλάδα; Πώς τινάχθηκαν στο “αέρα” τα ασφαλιστικά ταμεία; Πόσο χρυσοπληρώνουμε επίσημα τους πολιτικούς; Πόσο κοστίζουν τελικά οι μίζες και το μαύρο πολιτικό χρήμα; Ασύλληπτα.... αστρονομικά ποσά που έστω και το 1/10 από αυτά να μην είχε κάνει “φτερά” ίσως σήμερα να μην είχαμε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποτε όμως το πάρτι πρέπει να έχει ένα τέλος. Κάποτε πρέπει να πετάξουμε από πάνω μας τη παρωπίδες; Να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε. Να περισώσουμε οτιδήποτε περισώζεται. Είναι χρέος για μας, για την πατρίδα μας και για τα παιδιά μας. Ας διαβάσουμε και ας ξυπνήσουμε….!!!
Η απάντηση είναι απλή και ήταν και είναι μπροστά στα μάτια μας. Ακούσαμε πολλά, μάθαμε και άλλα, πολλά μας τα απέκρυψαν, αν και τα υποψιαστήκαμε.

Και εμείς όχι μόνο αδιαφορήσαμε, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε στην λεηλασία του έθνους και του Ελληνικού λαού, αλλά τους υπεύθυνους τους επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας, δίδοντας έτσι πολιτικό συγχωροχάρτι, για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν και έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση. 
 
Την πατρίδα να συγκρούεται με το Ευρωπαικό ιερατείο, που αρνείται να παραχωρήσει το παραμικρό από αυτά που λάθρα και με την βοήθεια των Πήλιο Γούσηδων και Νενέκων απέκτησε, καθιστώντας την Ελλάδα μια σύγχρονη αποικία χρέους και καταδικασμένη σε βέβαιο και αργό θάνατο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την οικονομική κρίση, αλλά την ηθική και εθνική κρίση. 

 

Πάντα η πατρίδα προχώρησε μπροστά και μεγαλούργησε με ιδέες και σύμβολα και πάντα με ρήξη με τους μεγάλους και ισχυρούς. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δείτε λοιπόν υπό μορφή ενοτήτων (hint point tips), όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, πως έγινε η μεγάλη λεηλασία του έθνους και δείτε ακόμη τους υπεύθυνους αυτής. Φαίνονται τόσο καθαρά οι υπεύθυνοι και ας το έχουμε κατά νουν, όταν θα έλθει η ώρα της Νέμεσις.
 
 
 
Ρίξε και παρακάτω μια ματιά να δεις τι παίζει…..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.4news.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CF%87/