Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 5 επαρχίες στη Γουινέα για τον Έμπολα

Στους 10.300 οι νεκροί από το θανατηφόρο ιό

Ο πρόεδρος της Γουινέας Άλφα Κοντέ κήρυξε «ενισχυμένη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στον τομέα της υγείας» για 45 ημέρες σε πέντε νομαρχίες στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, όπου έχει ...
 
 
 
μετακινηθεί το επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα, σε μια προσπάθεια να ανασχεθεί η εξάπλωση του ιού ο οποίος έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα τον θάνατο 10.300 και πλέον ανθρώπων, στη συντριπτική τους πλειονότητα στη δυτική Αφρική, από τα τέλη του 2013.

«Η χαρτογραφία της επιδημίας σήμερα έχει μετακινηθεί στα παράλια της χώρας μας (...). Για αυτόν τον λόγο κηρύσσω στις νομαρχίες Φορεκαρία, Κόγια, Ντουμπρέκα, Μπόφα και Κίντια ενισχυμένη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στον τομέα της υγείας για μια περίοδο 45 ημερών», τόνισε ο πρόεδρος Κοντέ σε ένα διάγγελμά του προς το έθνος που μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης. 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/health/arthro/804624/se-katastasi-ektaktis-anagis-5-eparhies-sti-gouinea-gia-ton-ebola/